Veronica Sanchéz

  1. Jméno a příjmení postavy: Veronica Sanchéz
  1. Datum narození postavy: 3.11. 1953 (Štír)
  1. Původ: Čistokrevný
  1. Frakce: Bystrozoři
  1. Zaměstnání postavy: Bystrozor
  1. Popis postavy:

Tato žena svým vzhledem kořeny nezapře. Ačkoli otec byl Britem jen těžko se divokost a horkokrevnost předků z matčiny strany skrývala. Perfektně se dokáže přetvařovat a zahrát jak dobrého tak i zlého policistu. Cizí jí není ani zdaleka manipulátorství, která však využívá ke své práce. Díky své horkokrevnosti se však poměrně lehce dokáže naštvat a vybuchnout. Od ztráty svého otce je mnohem citlivější a mívá období kdy jednoduše sklouzne k úzkostným stavům. Tmavě hnědé vlnité vlasy většinou nosí rozpuštěné či elegantně upravené do jednoduchého účesu. Poměrně si dává záležet na stylu svého oblečení. Dokáže skvěle kombinovat barvy tak aby krásně lahodily oku, a přesto byl outfit praktický pro její práci. Ačkoli její očka jiskří dravostí, a přirozeným výrazem se může zdát arogantní či povrchní opak je pravdou. Povahově je velmi milou, přátelskou a hlavně loajální bytostí.

  1. Minulost postavy:

Veronica (Ronnie) vyrůstala v západní části Španělska. Maminka byla bystrozorkou a její tatínek byl magiozoologem, který svou dceru vedl k lásce vůči kouzelným tvorům. Když dívenka dovršila čtrnácti let s rodiči se přestěhovaly do Británie, díky čemuž také přestoupila na Školu čar a kouzel v Bradavicích kde také završila své studium. Jejich hlavním důvodem k přestěhování byla jedinečná příležitost pro jejího otce studovat draka Hebridského Černého, který mu nakonec i vzal život. Mladičké Ronnie tato událost na jisté období sebrala veškerou radost ze života. Uzavřela se do sebe a tvrdě začala pracovat na svých snech. Po vzoru své maminky se chtěla stát uznávanou bystrozorkou. A během tohoto období kdy truchlila za svého otce se skutečně zdokonalovala velmi rychle. Teprve až když se dostala na místo bystrozorky v Londýně začala se opět svým způsobem pomalu ale jistě otevírat světu kolem sebe. Začala na svět pohlížet mnohem více realisticky a dokázala si konečně určit své priority. Pochopila že v životě je normální cítit se zle, jednou být nahoře a jednou zase dole. Díky tomu byla schopná konečně dělat práci kterou milovala a zároveň být šťastná i přes ty nemilé věci, které se v životě zkrátka prostě stávají.

  1. Další info:

Perfektně se vyzná v kouzelných tvorech, částečně je chodící encyklopedií pro tato stvořeníčka. Když se opravdu naštve jak mívá občas ve zvyku přepne do svého rodného jazyka, a tak se stává že jí zaslechnete vykládat si španělsky.

  1. Faceclaim: Ana de Armas